tiistai 7. helmikuuta 2017

Ruiskakkuset

Toinen suolainen resepti tässä peräkkäin. Nimesin nämä rapsakat teeleivät ruiskakkusiksi. Käytin kaurahiutaleiden tilalla ruisjauhoja normaalissa teeleipäreseptissä. Näistä tuli hyviä voin ja juuston kera iltapalaksi.


9 leipää

2 dl ruisjauhoja
2-3 dl vehnäjauhoja 
2 tl leivinjauhetta 
0,5 tl suolaa 
2 tl sokeria 
0,5 dl öljyä 
2 dl maitoa tai vettä 

Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää öljy ja maito. Sekoita tasaiseksi. Jaa taikina lusikalla 9 kasaan leivinpaperin päälle pellille ja levitä lusikalla ohuiksi, pyöreiksi leiviksi. Paista 225 asteessa keskitasossa 10-15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti