keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Dulce de leche brownies

Wicked Sweet Kitchen-blogin ohje mutta pienennettynä. Taivaallisia brownieita; tahmaisen suklaisia ja kinuskimaisen makeita ja suussasulavia ja ihan parhaita! Sopivat syötäväksi lähes suoraan uunista tai sitten kylminä. Näitä voi myös pakastaa.





15x20 cm suorakaiteen muotoinen lasivuoka

noin 12-15 palaa

75 g voita 
100 g tummaa suklaata 
3 rkl tummaa kaakaojauhetta 
2 kananmunaa 
1,5 dl sokeria 
0,25 tl suolaa 
1,5 dl vehnäjauhoja
noin 2/3 kinuskiksi keitettyä kondensoitua maitoa

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Vuoraa  vuoka leivinpaperilla. Paloittele suklaa. Sulata voi mikrossa. Lisää suklaa ja sekoita kunnes seos on tasaista. Tarvittaessa käytä mikrossa hetken aikaa. Lisää myös kaakaojauhe ja sekoita tasaiseksi. 

Kun on seos on jäähtynyt lisää sokeri ja suola ja sekoita että sokeri sulaa. Lisää kananmunat yksitellen taikinan sekaan, sekoita jokaisen jälkeen. Kääntele lopuksi jauhot sekaan. Levitä brownie-taikinasta vuokaan puolet ja levitä päälle puolet kinuskiksi keitetystä kondensoidusta maidosta, päälle loput taikinasta ja vielä loput kinuskit. Marmoroi vähän lusikalla kerroksia sekaisin. Paista brownieta keskellä uunia n. 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä hyvin ennen leikkaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti