perjantai 13. helmikuuta 2015

Juustoiset teeleivät

Ihan paras resepti tämä kun haluaa helposti hyvää lämmintä leipää vaikkapa iltapalaksi. Tällä kertaa lisäsin taikinaan kermajuustoa.



5-6 leipää:

2 dl kaurahiutaleita 
2-3 dl vehnäjauhoja 
2 tl leivinjauhetta 
0,5 tl suolaa 
2 tl sokeria 
0,5 dl öljyä 
2 dl maitoa tai vettä 
kantti kermajuustoa raasteena/pieninä paloina

Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää öljy ja maito ja juusto. Sekoita tasaiseksi. Jaa taikina lusikalla 5-6 kasaan leivinpaperin pälle pellille ja levitä lusikalla ohuiksi, pyöreiksi leiviksi. Paista 225 asteessa keskitasossa 10-15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti