tiistai 30. lokakuuta 2012

Punaherukka-toffeepiirakka

Tähän reseptiin otin vinkkiä Kinuskikissalta. Jääkaappikylmänä toffee oli kiinteää, lämpimänä se oli hyvin valuvaa. Kiva makuyhdistelmä.


 yllä piirakka lämpöisenä ja toffee on valuvaa

yllä piirakka jääkaappikylmänä

piirakkavuoka

Murotaikinapohja:
100 g voita
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
1 prk keitettyä kondensoitua maitoa
noin 2-3 dl punaherukoita

Vatkaa voi ja sokeri. Lisää muut aineet. Painele taikina voidellun piirakkavuoan tai irtopohjavuoan pohjalle. Levitä päälle keitetty kondensoitu maito ja ripottele punaherukat. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti